Animi Elite Medical Center

Prej 6 vietesh, jemi e para klinike e licensuar ne Tirane per kryerjen e testit NutriEpiGjenetik me ane te fijes se flokut. Testit NutriEpiGjenetik behet cdo dite. Ai analizon 800 elemente ushqimore dhe tregues te elementeve te tjere qe krijojne probleme dhe jane teper te rendesishem per mbarevajtjen e organizmit. 

Testi NutriEpiGjenetik mund te behet nga kushdo, si per te mesuar te haje shendetshem me ushqime qe i bejne mire organizmit por edhe per te kuruar cdo problem shendetesor qe ka secili prej nesh.

Mjeket Italian te ekipit tone te cilet merren me interpretimin e testit jane specialist te te gjitha fushave dhe jane personalitetet me te mira te botes per te gjitha llojet e semundjeve : diabeti, tensioni, semundjeve kardiovaskulare, etj.

Cfare Na Dallon Nga Te Tjeret?

Testi NutriEpiGjenetik

Regjim Ushqimor I Personalizuar

Konsulta Falas Gjate 6 muajve ne vazhdim

Asistence 24 Ore prej ekipit te mjekeve.

"Menyra me e sakte dhe me e shendetshme per te rritur imunitetin, per te kuruar cdo lloj semundje, per t'u dobesuar nepermjet menyres se te ushqyerit!"

Dua ta ndaj kete me ata persona qe vuajne nga mbipesha, dua tju them qe kjo eshte e vertet dhe realitet. Nuk bera as nderhyrje ne stomak, as operacion per heqjen e dhjamit, po vetem rregjimin ushqimor te rekomanduar nga doktoresha qe perseri e falenderoj.

Alfred Koromani

Jam shume e kenaqur qe rezultatet nuk ndalojne dhe dua te vazhdoj keshtu deri sa te arri rezultatet qe deshiroj te arri. Besoni ne kete test sepse flet trupi i im per mua dhe rezultatet qe kam patur dhe qe kam cdo dite.

B. Ismailaj

Te jesh mbipeshe nuk eshte se nuk deshiron trupin tend por mbipesha te sjell edhe shume gjera jo te shendetshme ne te ardhmen. Kisha dhimbje kronike te kokes, fryrje te stomakut, djegie ne fyt, dhe cikel te vonuar. Gjera qe tani nuk i kam me.

M.B

Kam rënë 7 kg duke ndjekur rregjimin ushqimor të personalizuar, për organizmin tim duke konsumuar ushqimet ndaj të cilave isha tolerante në bazë të rregullave, gjë të cilën nuk e kisha arritur me dietat e tjera që kisha ndjekur.

V.SH

E fillova në fund të shtatorit dhe rreth 3 muaj pas testit që bëra me Dr. Anita Marku, rënia ime ishte 12 Kg më pak. Tani jam 22 Kg më pak dhe ju falenderoj shumë. Jua sugjeroj të gjithë atyre që duan të bien nga pesha dhe duan të jenë mirë dhe të kënaqur me shëndetin e tyre. Ju uroj më të mirat.

A. Paja

Arrita rezultate shume te mira me nje humbje peshe prej 16 kg. Kam respektuar dhe i jam qendruar korrekte rregjimit tim ushqimorte te personalizuar, marrjes se suplementeve te cilet me kane ndihmuar ne reduktimin e oreksit dhe kane mjaft benefite te tjera. Konsultat kane qene te permuajshme ku shikohet ecuria dhe me jepen keshilla te ndryshme.

Erisa

Dua ta ndaj kete me ata persona qe vuajne nga mbipesha, dua tju them qe kjo eshte e vertet dhe realitet. Nuk bera as nderhyrje ne stomak, as operacion per heqjen e dhjamit, po vetem rregjimin ushqimor te rekomanduar nga doktoresha qe perseri e falenderoj.

Alfred Koromani

Jam shume e kenaqur qe rezultatet nuk ndalojne dhe dua te vazhdoj keshtu deri sa te arri rezultatet qe deshiroj te arri. Besoni ne kete test sepse flet trupi i im per mua dhe rezultatet qe kam patur dhe qe kam cdo dite.

B. Ismailaj

Te jesh mbipeshe nuk eshte se nuk deshiron trupin tend por mbipesha te sjell edhe shume gjera jo te shendetshme ne te ardhmen. Kisha dhimbje kronike te kokes, fryrje te stomakut, djegie ne fyt, dhe cikel te vonuar. Gjera qe tani nuk i kam me.

M.B

Kam rënë 7 kg duke ndjekur rregjimin ushqimor të personalizuar, për organizmin tim duke konsumuar ushqimet ndaj të cilave isha tolerante në bazë të rregullave, gjë të cilën nuk e kisha arritur me dietat e tjera që kisha ndjekur.

V.SH

E fillova në fund të shtatorit dhe rreth 3 muaj pas testit që bëra me Dr. Anita Marku, rënia ime ishte 12 Kg më pak. Tani jam 22 Kg më pak dhe ju falenderoj shumë. Jua sugjeroj të gjithë atyre që duan të bien nga pesha dhe duan të jenë mirë dhe të kënaqur me shëndetin e tyre. Ju uroj më të mirat.

A. Paja

Arrita rezultate shume te mira me nje humbje peshe prej 16 kg. Kam respektuar dhe i jam qendruar korrekte rregjimit tim ushqimorte te personalizuar, marrjes se suplementeve te cilet me kane ndihmuar ne reduktimin e oreksit dhe kane mjaft benefite te tjera. Konsultat kane qene te permuajshme ku shikohet ecuria dhe me jepen keshilla te ndryshme.

Erisa